CONSELLS I ALTRES COSES A TENIR EN COMPTE

maletasMALETES: Ja se que som pesats però aneu en compte amb el pes. No porteu els 15 quilos el dia de marxar que si compreu alguna cosa a Anglaterra quan torneu ja no seran 15 quilos, sinó més.

ROBA: Tot i que a Anglaterra fa més fred que aquí les cases i espais comunitaris estan molt ben condicionats. A les cases majoritàriament abunden les catifes i moquetes, sinó ambdues coses alhora, i les portes i  finestres – tot i que no disposen de persianes- son de doble vidre i tanquen hermèticament. Això no vol dir que un pugui anar amb màniga curta, que tampoc és el cas.roba-dhivern-

La temperatura a Anglaterra en aquest temps es com de la primavera d’aquí. Plou força, però això no es cap novetat, oi?. per tant us recomano un paraigües o capelina per la pluja, unes bones sabates còmodes (que caminareu i fareu esport) i unes altres de recanvi. Teniu en compte que el calçat és una de les coses que sol pesar més. (Ho dic per el pes de la maleta). Pantalon llarg, camisetes de màniga curta, una jaqueta. Mireu la pàgina on he penjat un link per seguir el temps.

FAMILIES: Les famílies estan acostumades a tenir estudiants per tant no us heu de sentir cohibits. Possiblement no us deixin participar molt de les feines de la casa fins passats un parell de dies, aleshores podreu ajudar a parar o desparar taula i altres feines petites. De tota manera no està de més que vosaltres us oferiu a ajudar. ” Can I help you Miss….” No aneu a un hotel, per tant, s’espera que l‘habitació es deixi arreglada abans de marxar i el llit fet.

Quan tingueu el nom de la vostre família podeu enviar un correu on us presenteu; per exemple, podeu explicar quines son les vostres aficions, també quan contents esteu del viatge a Anglaterra, les ganes que teniu de conèixer-los i que espereu que ells us ajudin a millorar el vostre anglès. La carta ha d’escriure’s en anglès evidentment, però tampoc us amoïneu per què no sigui perfecta, que la família ja entén que sou estudiants.

REGALS: També seria recomanable que els porteu un regal. No ha de ser res ni massa gran ni massa car. Millor si es alguna cosa de la terra. Galetes de Santa Coloma o Camprodon, formatge, embotit (podeu demanar que us ho envasin al buit). Millor que no hi hagi res de begudes o oli, que tot i que els hi agrada molt, portar-ho a la maleta pot ser un problema i alguna vegada ha arribat tot trencat. Ja us podeu imaginar la resta…

Una cosa que no us heu de cansar mai de fer és donar les gràcies per tot. Sobretot amb la família, però també al baixar del bus, quan us serveixin alguna cosa o si aneu a comprar. A la família, el dia que marxeu, els hi  podeu deixar una postal (les trobareu per tot arreu i per qualsevol circumstància que us vingui al cap) donant-los les gràcies per tot.  Per cert, les postals de With Sympaty millor deixeu-les de banda; No vol dir amb simpatia, sinó que son les que s’utilitzen per donar el condol…!!

tablets-and-smartphoneTELEFONS, TABLETS..: Portar el telèfon i altres ginys és decisió vostre, encara que m’imagino que tothom el portarà.. A la classe no es pot utilitzar i a les hores d’esbarjo heu d’aprofitar per parlar amb els d’allà i no amb els d’aquí. Si teniu tràfic de dades us recomano que aneu molt en compte o us pot arribar una factura “fantàsticament” cara.

COMPRES: Les Lliures no equivalen als Euros. Tot i que enganxem una bona època de canvi, per què us feu una idea, per cada £10 hi heu d’afegir 1.70 més, per tant £10 son 11.70€. Així us pot semblar molt poc però penseu que tot suma!pounds

Una altra cosa. Les compres son pes de més a la maleta a l’hora de marxar. Ho heu de tenir en compte. Alguna família pot ser que us facin també un petit detall. Tot puja.

Podeu afegir comentaris al post, o sigui que si teniu res a preguntar endavant i hi donarem resposta quan abans millor.

Beechwood_Shopping_Centre,_Cheltenham_

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: